El Teatro

El Teatro

L'Eixample Teatre, creat l'any 1995 al carrer Aragó 140, és un dels espais culturals del barri de l'eixample. La sala està destinada a l'exhibició de tot tipus de manifestació artística: teatre, dansa, música, exposicions... i ha esdevingut un centre cultural de la ciutat de Barcelona.

Actualment, el teatre és gestionat per la companyia La Paparra amb més de 25 anys d'experiència en el sector teatral i ComunicaRR. La voluntat és crear una sala amb tot tipus d'espectacles i per a totes les edats, ja que històricament era també concebuda com a espai de teatre familiar.

La sala té una capacitat per a 300 persones amb una visibilitat perfecte des de qualsevol punt del patí de butaques. Adaptada per a grups amb necessitats específiques, esdevé una sala molt còmode tant per l'espectador com per la gent que és dalt de l'escenari.

L'escenari té unes dimensions ideals per a representacions de petit i mitjà format. Com també com a sala polivalent de conferències, taules rodones, finals de cursos o exhibicions de tot tipus. L'escenari fa 7 metres de boca (és a dir de punta a punta d'ample), 5 metres d'alçada i 7 metres de fons. Equipat amb focus i so, necessaris per a la perfecte funcionalitat de l'espectacle. A nivell d'il·luminació disposa de 20 focus PCs, 2 retalls i 10 Pars i so altaveus amplificats, distribuïts per tota la sala, microfonia convencional i inal·làmbrica.

A fora del teatre hi ha una petita sala molt agradable i que també disposa de servei de bar. Els serveis també són adaptats per a grups de necessitats específiques i tot l'edifici està dotat de les mesures de seguretat vigents per a qualsevol local d'exhibició de la ciutat.

L'Eixample Teatre, és un espai còmode i acollidor que pretén fer gaudir a tothom de la cultura i del millor oci de la ciutat de Barcelona.

Documentos

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.