El poliamor és així (de complicat) Últimas funciones

Comèdia
80 Min - Català

El poliamor és així (de complicat)

Desde 16 €

¡Compra ahora!

¡Elige butaca y recibe por mail tus entradas!

La Mireia i el Roger viuen junts des de fa anys. No estan malament, però tampoc no estan bé, i el dia de Cap d'Any ella s'adona que no pot més i decideix canviar les coses. Per tal d'intentar arreglar la relació, hi incorpora una tercera persona. A partir d'aquí, presenciarem dotze mesos en la vida de la parella, formada ara per tres membres.

 

Travessarem Sant Valentí, el Dia de les Dones, Sant Jordi, Sant Joan, la Diada, la Castanyada (o Halloween, com a Plats Bruts) i Nadal, entre altres dates assenyalades, i veurem de quina manera evoluciona el seu (poli)amor, en una història que farà sàtira de tantes i tantes coses que tots, poc o molt, hem viscut.

Tant fa si portes mil anys en parella, si no estàs amb ningú o si practiques el poliamor: per sort o per desgràcia, aquesta obra també parla de tu.

 

TEXT I DIRECCIÓ: Xavi Morató 

MÚSICA I DIRECCIÓ MUSICAL: Gerard Sesé 

REPARTIMENT: Mònica Macfer, Marc Pociello / Joan Sáez, Gerard Sesé i Berta Peñalver / Rosa Maria Palomera. Amb la col·laboració especial de Marc Giró com a locutor. 

COREOGRAFIA: Anna Rosell

ESCENOGRAFIA: Albert Gràcia 

VESTUARI I ATREZZO: Lola Belles

IL·LUMINACIÓ: Daniel Gener 

CARTELL: Roger Giménez

FOTOGRAFIA: Guillem Medina

XARXES SOCIALS: Marina Bou 

DISTRIBUCIÓ: Cristina Ferrer (Tot Produccions) 

 

Una producció de GENERACIÓ DE MERDA

Fotos galería

Vídeos

Compartir:
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.