Equip

Equip

Els integrants de la companyia teatral LA PAPARRA s’aventuren a comandar l'EIXAMPLE TEATRE avalats per una llarga trajectòria artística i professional.

EIXAMPLE TEATRE no és una sala nova a la nostra ciutat, però sí una sala renovada que obre de nou després d’un temps tancada. I ho fa amb la intenció de recuperar un espai d’oci per al públic.

Entre els objectius artístics de la sala hi ha el de continuar programant espectacles en tots els formats i totes les disciplines, donant cabuda també a companyies de recent formació que requereixin d’un espai de exhibició per als seus projectes.

El públic a l'EIXAMPLE TEATRE, part essencial en aquest projecte, també està present, ja que tant els més petits, el públic familiar, els amants de l’opera, del teatre de text, dels monòlegs, els entusiastes de la dansa, dels titelles, del cabaret, dels musicals, en definitiva, del màxim de disciplines artístiques, tindran una àmplia i eclèctica oferta per cobrir els seus gustos artístics.

A partir del 2018 l'empresa teatral COMUNICARR entra a formar part del teatre aportant la seva experiència tant en el camp de la programació com en el de la gestió.

Compartir:
Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.