Els 8 millors musicals humorístics de Barcelona

21/01/2020

Dos dels nostres espectacles han estat seleccionats per Teatre Barcelona entre els 8 millors musicals humorístics de Barcelona.

Els 8 millors musicals humorístics de Barcelona

"Si t’agrada riure i t’agrada la música, quina millor elecció que anar a veure un musical on la comèdia sigui l’eix primordial de la proposta. Des de Teatre Barcelona, us hem preparat aquesta selecció amb els millors musicals humorístics que ofereix ara mateix la cartellera. Doneu un cop d’ull i quedeu-vos amb el que més us agradi. N’hi ha per tots els gustos:

1. Lo tuyo y lo mío
Què passaria si l’única forma de parlar amb la teva parella fos cantant? La companyia ConUnCantoEnLosDientes presenta Lo tuyo y lo mío, música i cançons en directe en un concert teatralitzat amb els temes d’amor més populars de les últimes dècades que serveixen de fil conductor per explicar la història d’una relació. Una divertidíssima comèdia romàntica cantada on donar la nota pot ser un problema conjugal.

6. Como una canción de los 80
Como una canción de los 80 és una comèdia musical, amb banda de rock en directe, que segueix la història de quatre amics des de l’institut fins als nostres dies. Amb els temes més importants nacionals i internacionals dels 80′, 90′ i actuals com a banda sonora de l’espectacle. Més de 50 cançons que han marcat a moltes generacions en rigorós directe. Una comèdia divertida i entranyable amb grans dosis d’humor i ritme. Un espectacle per riure i gaudir de la música siguis de la generació que siguis."

Espectacle relacionat

Compartir: