Activitat suspesa fins al 26 d’abril

12/03/2020
Activitat suspesa fins al 26 d’abril

En base a les mesures aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, que afecten al tancament i suspensió de l’activitat dels Teatres i Sales per causes de força major, derivades del Covid-19 (Coronavirus), Eixample Teatre comunica als seus clients les següents mesures exclusivament aplicables en les dates compreses entre el 12 de març i el 26 d'abril de 2020, ambdós inclosos:

  • El tancament de l'Eixample Teatre durant aquest període i, per tant, l'ajornament de tots els espectacles organitzats en aquest espai durant aquestes dates.
  • La suspensió de la venda d’entrades per tots els nostres canals (on-line, telefònic i taquilles) dels espectacles programats del 12 de març al 26 d'abril (ambdós inclosos). Les funcions i activitats previstes a partir del 26 d'abril continuen a la venta a data d’avui.
Per a gestionar els tràmits de les entrades comprades pels espectacles afectats:

  • Comprades a la nostra web, ens posarem en contacte via email per a gestionar el canvi de data de les seves localitats.
  • Comprades a Átrapalo, han de dirigir-se a infoespectaculos@atrapalo.com per a sol·licitar el canvi de data.
  • Comprades a Groupon, s'han de dirigir a serviciocliente.es@groupon.com per a sol·licitar el canvi de data.
L’adopció d’aquestes mesures està subjecta a l’evolució d’aquesta situació de força major i és susceptible de ser modificada segons les directrius de les autoritats sanitàries.

Gràcies

Eixample Teatre

Espectacle relacionat

Compartir:
Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.