Burundanga de Jordi Galceran

BURUNDANGA "La comèdia més exitosa de la dècada"

Burundanga de Jordi Galceran

Des de 16 €

aa

Compra ara!

Tria butaca i rep per mail les teves entrades!

Reserva al millor preu!

Paga i recull a la taquilla les teves entrades!

BURUNDANGA "La comèdia més exitosa de la dècada"

Una comèdia per fer-se un fart de riure de Jordi Galcerán autor de («El Mètode Gronholm» i «El crèdit»).

 

Humor, Sexe, Amor, Enrenous, Equívocs i un Gran Final Feliç.

Berta (Mónica Macfer), una jove estudiant, està embarassada de Manel (Rubén Yuste), el seu xicot, però encara no s'ha atrevit a  dir-lhi. I és que no sap què fer. Per no saber, no sap ni si el seu xicot l’estima de veritat.

Silvia (Cristina Brondo), la seva companya de pis, li ofereix la solució: Burundanga, la droga de la veritat, una substància que fa perdre la voluntat a qui la pren i provoca la sinceritat més autèntica.

Si se l'administra a Manel podrà saber la veritat sobre tot allò que desitja.  I Berta ho fa, li dona la droga al seu xicot i descobreix no només el que pretenia esbrinar sinó una altra veritat molt més inesperada que fa esclatar un enrenou de conseqüències imprevisibles...

«Una comèdia ben traçada i plena de girs humorístics sorprenents. Hi ha comèdia per a estona. Un engranatge còmic perfectament engreixinat». (El País)

«Galcerán domina els ressorts de la comèdia amb talent veritablement notable: sexe, amor, enrenou, equívocs i un final feliç». (El Mundo)

«Els amants de la comèdia donaran salts d'alegria». (20 minutos)


Burundanga de Jordi Galceran 

Silvia: Cristina Brondo
Berta: Mónica Macfer
Manel: Rubén Yuste
Gorka: Frank Capdet
Jaume: Pep Martínez

Text: Jordi Galceran
Direcció: Albert Doz / Borja Rabanal
Producció: Mer Román
Escenografía:  Albert Ventura
So: Roger Quera
Il·luminació: Néstor González

Una producció d'Eixample Teatre.

Sessions

Si estàs registrat reserva les teves entrades al millor preu i paga-les en taquilla, però dóna’t pressa perquè...hi ha entrades limitades per a la reserva!. Podràs fer un màxim de 10 reserves ¡Registra’t ara!

Compartir:
Aquesta web utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, per facilitar-li la navegació de forma anònima i analitzar estadístiques de l’ús de la web. Considerem que si continua navegant, accepta el seu ús.